Over De Barrage

Van A Tot Z

Stichting de Barrage bestaat uit twee boerderijomgevingen locaties om de persoonlijke ontwikkeling van het kind te stimuleren. Elke locatie heeft zijn eigen specifieke voordelen.  Dieren en vooral paarden nemen hierbij een belangrijke rol in. Naast het plezier en de ontspanning die kinderen aan verzorging van de dieren en paardrijden beleven, kunnen paarden kinderen leren hun zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten en beter om te leren gaan met hun beperkingen. Naast de paarden, zijn op de boerderij nog een heleboel andere dieren aanwezig. Linkje naar der smoelenboek dieren.

Ook zijn er moestuinen, een binnen en buitenbak. Veel speel-, spel- en sportveldjes met de bijhorende attributen. Ook zijn er kano’s en vishengels om de mogelijkheden van de kromme rijn en visvijver gebruik te maken.

Veelgestelde vragen en antwoorden!

Hoe Wordt Onze Zorg Gefinancierd?

Op De Barrage hebben we op dit moment twee mogelijkheden om zorg in te kopen. Dit kan namelijk via een PGB en ZIN via onderstaande gemeenten.

  • PGB (persoonsgebonden budget):

Met een indicatie in PGB kunt u  bij ons zorg inkopen. Hierbij maken wij samen een zorgovereenkomst op die ingediend wordt bij de SVB. Hierna dient u maandelijks de factuur bij de SVB en zorgen zij voor uitbetaling aan ons.

  • ZIN (zorg in natura)

De Barrage heeft op dit moment een contract met twee zorgregio’s.

  • Utrecht Zuid Oost (Bunnik, Zeist, Wijk Bij Duurstede, Utrechtse Heuvelrug en de Bilt)
  • Lekstroom (Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen(Vijfheerenlanden))

Wanneer het sociaal team van een van deze gemeenten een beschikking afgeeft voor de zorg op De Barrage worden de financiën rechtstreeks met hen geregeld. Daarnaast zijn er met een aantal gemeenten zorg op maat trajecten afgesproken per individu welke vast gelegd worden in een maatwerkovereenkomst. Wilt u hiervoor in aanmerking komen neem dan   contact op met uw gemeente dan naar de mogelijkheden.

Werken bij De Barrage?

Geen vacature

Op dit moment zijn wij in al onze vacatures voorzien. Uiteraard staat het vrij om een open sollicitatie te versturen naar ons info@ email adres. Een reactie volgt altijd!