Direct naar het aanmeld formulier!

Dagbesteding

Bij De Barrage

Op maandag tot en met vrijdag bieden wij dagbesteding aan (jong) volwassenen met een beperking. Wij streven er naar de deelnemer een nuttige en zinvolle daginvulling te bieden. Tevens bieden wij een dagbesteding met schoolse vaardigheden aan kinderen/jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen.

De dagbesteding heeft een duidelijke, herkenbare structuur. Er zijn tal van activiteiten zoals het verzorgen en voeren van de dieren, schoonmaken van de dierverblijven, werken in de moestuin, samen koken en onderhouden van het terrein.

Naast de werkzaamheden die dagelijks gebeuren nemen we ook de tijd om samen te ontspannen. Zo zijn er mogelijkheden om te vissen in de Oude Kromme Rijn, paard te rijden, een ritje met paard en wagen te maken en andere activiteiten.

Wij gaan uit van de mogelijkheden en de kwaliteiten van een ieder. Hierdoor kan iedereen, op zijn eigen manier, beter tot zijn recht komen. Wij kiezen er bewust voor om mensen uit verschillende doelgroepen met elkaar te laten werken en recreëren. We zien in de praktijk dat deelnemers zich verantwoordelijk voor elkaar voelen en zich zodanig kunnen gedragen. Wij zien hierin een grote meerwaarde.

De dagbesteding wordt begeleid door professionele vaste medewerkers. Deelnemers worden begeleid op basis van het Persoonlijk Plan. Daarnaast is ook een gedragsdeskundige in dienst voor ondersteuning aan deelnemers en begeleiders.

Mocht u vragen hebben of een reactie willen sturen, neem dan contact op met de zorgmanager.

Hieronder vindt u een aanmeldformulier indien u zich wilt aanmelden voor de mogelijkheden binnen de dagbesteding. Binnen een aantal werkdagen zullen wij contact met u opnemen.

Mocht u vragen hebben of een reactie willen sturen, neem dan graag contact met ons op.

Foto 3x klein a
Foto 3x klein b
Foto 3x klein C

Aanmelden Voor Dagbesteding

Vrijblijvend aanvragen, we nemen eerst contact met je op.

    PGB jeudgwetPGB wlzPGB WMOZIN WMOZIN jeugdwet