Direct naar het aanmeld formulier!

Dagopvang & Logeeropvang

Bij De Barrage

De dag- en logeeropvang vindt plaats in een groep met kinderen die in leeftijd en de problematiek uiteenloopt.  Bij het maken van de groepen wordt gekeken naar de mogelijkheden en de interesses van uw kind. Hierdoor zal uw kind zoveel mogelijk aansluiting bij andere kinderen vinden. Wij zien dat kinderen veel van en met elkaar kunnen leren. Wij ervaren dat kinderen een positieve invloed hebben op elkaars ontwikkeling.

Het terrein en de omgeving biedt voldoende plezier en uitdaging om er een geslaagde dag van te maken. Denk aan paarden verzorgen en paardrijden, de vernieuwde dierenweide, het verkeersplein met skelters en de binnenbak, waar op een regenachtige dag gespeeld kan worden.

In de omgeving is er ook voldoende te doen, in de zomer gaan we zwemmen of vissen in de Kromme Rijn. Soms gaan we een dagje op pad, bijvoorbeeld naar de dierentuin.

Door een steeds terugkerend ritme van kinderen en begeleiders zal uw kind zoveel mogelijk in een zelfde groepssamenstelling zitten.

Ouddorp:

Naast de logeeropvang op het terrein van Stichting De Barrage bieden wij logeeropvang aan het strand in Ouddorp(ZH). Hier hebben wij twee vakantiewoningen waar wij een gezellige logeerpartij op en rond het strand aanbieden. Onze huisjes bevinden zich op 1500 meter van het strand en zijn voorzien van een mooie tuin, grote woonkamer en verschillende ruime slaapkamers.

Tijdens het verblijf in Ouddorp worden tal van activiteiten aangeboden. Het programma wordt afgestemd op het weer en de interesses van de kinderen en zal zo veel mogelijk buiten plaats vinden. De activiteiten zijn gericht op de omgeving en het ervaren van het ‘buitenleven’. Neem bijvoorbeeld activiteiten als vliegeren en strandzeilen, onder leiding van een bekwaam instructeur, wandelen over het strand en in het duingebied, maar ook een dagje uit. In de zomerperiode organiseren we activiteiten waarbij zon, zee en strand op de voorgrond zullen staan. Bij slecht weer zullen wij ons programma hierop afstemmen.

Zowel in de weekenden (vertrek vrijdag 16:30 uur tot zondag 16:30 uur) als in de vakantieperiodes kan hier gebruik van gemaakt gaan worden.   De kleinschaligheid van deze logeeropvang biedt veel mogelijkheden. Het ‘samen doen’ vormt een belangrijk onderdeel in de activiteiten die wij aanbieden.

Foto 3x klein a
Foto 3x klein b
Foto 3x klein C

Aanmelden Voor Dagopvang & Logeeropvang

Vrijblijvend aanvragen, we nemen eerst contact met je op.

    PGB jeudgwetPGB wlzZIN jeugdwet